Νεκρός στην οικία του βρέθηκε ο ανταποκριτής του ΚΥΠΕ στην Αίγυπτο, Νικόλαος Κάτσικας

Νεκρός στην οικία του βρέθηκε ο ανταποκριτής του ΚΥΠΕ στην Αίγυπτο, Νικόλαος Κάτσικας

Νεκρός εντοπίστηκε χθες 5/2 βράδυ στο Κάιρο ο δημοσιογράφος Νικόλαος Κάτσικας.

Ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αίγυπτο Όμηρος Μαυρομμάτης με δήλωσή του στο ΚΥΠΕ επιβεβαίωσε τον θάνατο του δημοσιογράφου και ανταποκριτή του ΚΥΠΕ στη χώρα Νίκου Κάτσικα.

Όπως ανέφερε οι συνθήκες του θανάτου του διερευνώνται από τις αρχές της Αιγύπτου.

Ο Ν.Κάτσικας αγνοείτο για μερικές μέρες και οι αρχές εισήλθαν στην οικία του όπου τον εντόπισαν νεκρό.

Το ΔΣ του ΚΥΠΕ και ολόκληρο το προσωπικό του πρακτορείου εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του συναδέλφου και διαβιβάζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς τους οικείους του.

Ο Ν. Κάτσικας εργαζόταν επίσης ως ανταποκριτής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και συνεργαζόταν με την ΕΡΤ στο Κάιρο επί σειρά ετών με επαγγελματισμό και αίσθηση στο καθήκον.

Ανακοίνωση Ελληνικού ΥΠΕΞ
Εξάλλου σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας αναφέρει ότι ο Ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στο Κάιρο Νικόλαος Κάτσικας βρέθηκε χθες νεκρός.

«Ο Νικόλαος Κάτσικας εργαζόταν ως ανταποκριτής του ΑΠΕ και συνεργαζόταν με την ΕΡΤ στο Κάιρο επί σειρά ετών με επαγγελματισμό και αίσθηση στο καθήκον. Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει.

«Οι αρμόδιες Προξενικές μας αρχές βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αιγυπτιακές αρχές », καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE